A te történeted.



A júliusi projektre való nagy érdeklődés miatt, most érkezik a következő. Augusztusra van kalibrálva, pontos időpontot még nem tudok mondani. Ezt mindig majd az alannyal egyeztetjük. A júliusi fotózás témája a lebegés volt, ha kiváncsiak vagytok rá vissza tudjátok nézni ITT.

Mivel már régebben is említettem, hogy szeretnék egyre komolyabb gondolatokat kifelé kommunikálni a munkáim segítségével, eljött az ideje annak, hogy olyan emberek jelentkezését kérjem a következő ötletemhez, akik kellően nyitottak tudnak lenni. Nyitottak, azzal kapcsolatban, hogy megosszák velem virtuálisan a saját történetüket.
A projekt neve : "A te történeted".
Hogy, hogyan is jön össze a fotózás és a te saját történeted, azt privát úton osztom majd meg a jelentkezőkkel. Szeretném ezt a sorozatot egy kiállításon is szerepeltetni.

Hogy kiket is keresek?
Olyan embereket, akikkel történt valami rendkívüli. Aki tudja, milyen ha az élet egyik pillanatról a másikra kiszámíthatatlanná válik. Olyanokat keresek, akik erejükön felül képesek voltak talpon maradni egy olyan szituációban amikor már mindenki régen feladta volna. Olyanokat akiknek különösen fontos a személyiségfejlődés, akik abban hisznek, minden negatív csak megerősítette nem pedig tovább gyengítette. Nem akarok példálat írni. Lehet itt szó, egy komoly betegségről, vagy más egyéb olyan témáról amit sokat talán tabuként kezelnek.

Fontos, hogy a saját történetedhez vállald az arcod és a keresztneved.
Nem egyszerű sem a téma, sem az, hogy vállald saját magad.
Tudom, hogy erre nem fognak olyan sokan jelentkezni. Tudom, hogy több ideig fog tartani ameddig tényleg egy olyan embertől érkezik jelentkezés, aki nem fél megmutatni magát és elmesélni a történetét.
Egy teljesen biztos! Bizalommal fordulhatsz felém és biztos lehetsz benne, hogy kizárólag én fogom elolvasni a leveledet.

Várom a jelentkezésedet ha ebben a rövid szövegben magadra ismertél.

Írj egy emailt az info@parraghalexandra.org címre!


0 odaszólás:

Post a Comment